Jdi na obsah Jdi na menu

První zkušenost s MMS - koupel nohou

19. 4. 2013

Tomu, že jsem si objednala MMS předcházelo to, že jsem si pečlivě prostudovala fóra a veškeré dostupné informace na internetu a přečetla knížku J. Humbla. I tak jsem si ale byla jistá, že ho použiji jen zvnějšku. Přeci jenom jsem mladá a ráda bych měla děti a vůbec nevím, jak kyselina v mém těle bude reagovat. Dokud nebudu mít dítě, tak jenom zvnějšku.

Přišla mi zásilka za necelých 500 Kč a já ji rozbalila. Byly tam dvě lahvičky, jedna s chloridem sodným a druhá prázdná. Ze začátku jsem si myslela, že je tam proto, že se v ní bude aktivovat, ale později mi došel její pravý důvod :-)

Do druhé lahvičky je třeba si namíchat roztok kyseliny citronové a to buď 10% a nebo 50%

10% roztok vytvoříme tak, že vezmeme 1 panák sypané kyseliny citronové (z drogerie nebo z potravin) a k tomu přidáme 9 panáků vody

50% roztok - 1 panák vody a jeden panák kyseliny citronové, v obou případech pořádně promícháme, dokud nejsou krystalky zcela rozpuštěny.

 

Před použitím se musí MMS aktivovat a to tak, že se chlorid sodný smíchá s roztokem kyseliny citronové případně se šťávou z citronu. Aktivace proběhne tak, že roztok zežloutne, téměř zhnědne. Aktivuji si to vždy ve skleničce na alkohol - v panáku a když použiji třeba jen 3 kapky chloridu sodného, je potřeba krouživým pohybem obě složky pořádně promíchat.

Aktivace:

1 kapka chloridu sodného + 1 kapka 50% roztoku kyseliny citronové + počkat 20 sekund

1 kapka chloridu sodného + 5 kapek 10% roztoku kyseliny citronové + počkat 3 minuty

v krizi: 1 kapka chloridu sodného + 5 kapek šťávy z citronu + počkat 3 minuty

 

Moje první pokusy:

Rozhodla jsem se pro koupel nohou, předem jsem si je vyfotila, abych pak mohla vidět výsledek (foto dodám později). Mám popraskané paty, a nejen je, ale kompletně celou nohu, v prasklinách to mám bílé, otlaky všude, špatně mi rostou nehty na malíčcích - no škoda mluvit. Mám to už od dětství. A hlavně jednu velkou prasklinu pod palcem, která mi občas praská do krve - zhruba jednou za dva měsíce. Je to krajně nepříjemné, bolí to při chůzi a nedá se při tom řídit.

1) pokus - všechno špatně!!

Hned v den, co mi přišlo MMS domů jsem ho musela vyzkoušet, byla jsem na něj strašně zvědavá. Hned první chyba byla, že jsem tři kapky chloridu sodného aktivovala třemi kapkami citronové šťávy a počkala pouze 2 minuty. Celé jsem to nalila do horké vody (protože jsem si přečetla, že horká voda roztahuje póry a mms se tak lépe vstřebá). Nohy jsem tam vydržela mít zhruba 3 minuty, než mi začly rudnout, ihned jsem zpanikařila, že mi to popálila ta kyselina, ale ukázalo se, že jsem si je jen popálila horkou vodou :-D. Takže první pokus děs.

2) pokus - snaha se cení

Tentokrát jsem pět kapek aktivovala 5 kapkami 50% kyseliny citronové, akorát jsem čekala 3 minuty, místo 20 sekund. Nevím jestli to bylo tím, ale po 20 minutové koupeli jsem nezaznamenala žádný výsledek.

3) pokus - svítá naděje

Konečně jsem snad vychytala aktivaci kapek, tentokrát tedy 15 kapek + 15 kapek 50% roztoku kyseliny citronové a počkala jsem 20 sekund než jsem to nalila do lavoru s teplou vodou. Nohy jsem si v tom máchala opět 20 minut, okamžitý výsledek je ten, že mi kůže už nedrhne v silonkách, když si je oblékám (samozřejmě to může být rozmočením), všimla jsem si taky, že přebytečná kůže na nehtu neskutečně změkla a šla otřít ručníkem. Jsem zvědavá na další sadu koupelí.

 

Edit: 24.3.2012

Tak proběhlo dalších 6 koupelí s MMS, nejdřív těch 15 kapek, pak jsem zvýšila na 20, pak na 25. Každý den si dělám ty koupele, ale bohužel stále nevidím valný výsledek. Snad, že se mi zlepšily rozpraskané paty, ale to myslím, že kdybych si každý den máčela nohy v obyčejné vodě, tak by se mi paty taky změkčily. Každopádně budu pokračovat a dále zvyšovat dávky MMS. Zítra se blíží desátá koupel, asi jsem si představovala, že tenhle zázrak bude účinkovat rychleji.

 

Edit 30.4.2013

Přidání fotek do fotogalerie - první tři fotky ukazují moje nohy před MMS a další tři fotky po aplikaci MMS každý den 14 dní, postupně jsem zvyšovala dávky od 15 kapek po 25, na kterých jsem byla poslední 4 dny. Změna žádná :-(

 

Náhledy fotografií ze složky mms nohy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petr - První zkušenost s MMS - koupel nohou

12. 11. 2015 13:34

Jestli ten nulový účinek MMS nebude tím že ničí bakterie a plísně a neodtraňuje ztvrdlou kůži, na to je třeba brousek

laco - Re: První zkušenost s MMS - koupel nohou

21. 12. 2015 13:25

Mozno to bude tim ze na roztok MMS se pouziva chloritan sodny a ne chlorid POZOR.......chloritan sodny je NaClO2......chlorid sodnny je NaCl kuchynska sul

IDA - Re: Re: První zkušenost s MMS - koupel nohou

24. 12. 2015 13:59

Nebojte mám opravdové MMS ;-)