Jdi na obsah Jdi na menu

Nejlepší projímadlo

22. 10. 2013

Kdo už pochopil, že vyprázdnit se 3x za den není průjem (potažmo ostuda), ale cesta ke zdravějšímu životu má z půlky vyhráno. Tělo, které není překyselené, reaguje takto normálně.

Strava se stráví zhruba za 3 hodiny, maso za 5 a může putovat ven. Čas, o který tam je navíc už jenom kvasí a otravuje náš organismus toxiny. Kdo trpí zácpou, nechť si sleduje svůj zdravotní stav ve dnech, kdy navštívil toaletu a kdy ne a zaručuji, že zaznamená rozdíl. 

 

No ale jak na to, když jsou nám chemické sajrajty proti srsti a ani to lněné semínko už nějak nezabírá. Tělo by nás po ránu mělo nutit na velkou potřebu tak automaticky jako se nám chce po ránu čůrat. A pokud tomu tak není, něco je špatně. Proto ráno vstanu, změřím si pH a pokud je 7 a níž, vypiju lžičku sody rozpuštěnou ve vodě, pak jdu do 10 minut - tím se totiž tělo rapidně odkyselí a začne fungovat opět normálně. Další osvědčený recept je pití moči - pro otrlejší. Vypijte alespoň 2-3dcl čerstvé moči a do půl hodiny se dostaví stolice. Upozorňuji, že oba způsoby lze aplikovat pouze na vyrovnání stavu do normálu těla. Tudíž, pokud jste ráno byli na stolici, možná to nebude fungovat kolem do 10:00, ale odpoledne už určitě ano.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář